Minecraft Pocket Edition Kopen

24-03-2016
artikel

Minecraft is een van de meest populaire games van de afgelopen jaren. De game heeft op PC en consoles de harten van gamers wereldwijd veroverd, maar ook voor tablets en smartphones is er een perfecte versie van dit spel beschikbaar. Deze game koop je eenvoudig in de App Store of Google Play Store met een gift card van 123googleplaycard!

Eenvoudig Minecraft Pocket Edition kopen

Minecraft is een van die zeldzame games die een gevoelige snaar heeft weten te raken bij zowel jonge als oude gamers. Het is een spel dat om meerdere verschillende redenen aanspreekt bij het gamende publiek. Aan de ene kant heeft het spel bouwelementen waar vooral de jongste spelers blij van worden, maar aan de andere kant is het ook een spannend spel waarin je het op kunt nemen tegen vrienden. Door de uitgebreide mogelijkheden in de game is het mogelijk om fantastische bouwwerken in elkaar te zetten. Er zijn door fervente Minecraft-spelers al heel wat wereldberoemde gebouwen en attracties nagebouwd als element van de Minecraft-wereld!

Hoe koop je Minecraft Pocket Edition?

Minecraft is ook bij uitstek een game die wordt ondersteund met de makers van de game. Ze brengen regelmatig nieuwe updates uit die het spel nog uitgebreider maken en gamers terug doen blijven komen. Minecraft Pocket Edition bevat alle elementen die het originele spel zo verslavend maken. En jij koopt dit spel heel makkelijk met een Google Play card! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is even naar onze site te surfen. Hier vind je een groot aantal verschillende gift cars bij elkaar, waaronder ook gift cards voor App Store en Google Play. Deze schaf je snel en eenvoudig bij ons aan, waarna niks je meer in de weg staat om Minecraft Pocket Edition aan te schaffen!

Minecraft Pocket Edition en meer

Natuurlijk kun je met een gift card van 123googleplaycard.nl veel meer dan alleen Minecraft Pocket Edition kopen. We hebben ook gift cards voor bijvoorbeeld Spotify, Netflix en Steam, die al even eenvoudig bij ons te kopen zijn. Kies gewoon de kaart van je keuze uit en volg de duidelijke instructies op de site. Je hoeft helemaal niet meer naar de winkel voor een gift card, je koopt deze gewoon vanuit het gemak van je luie stoel bij iGiftcards.nl/google-play/!

 • PlayStore (Europees)
  Direct geleverd per email
  €15,00
 • PlayStore (Europees)
  Direct geleverd per email
  €25,00
 •